Pangasius cu sos olandez

de Julie in Pangasius, 2 Iul 2010 | 8120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o buc. file de pangasius
  • sare, piper
  • lamaie
  • ulei
  • sos olandez
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sos olandez:

Ungem pestele cu putin ulei, il saram si il piperam , apoi il
punem intr-o tava.
Il stropim cu 2-3 linguri cu zeama de lamaie .
Putem aseza si cateva feliute de lamaie deasupra pestelui.
Dam tava la cuptorul incalzit inainte, pentru 20-25 minute.

Servim pestele imediat, stropit cu sos olandez cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos olandez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]