Panini

de Miha in Piine, 1 Mar 2010 | 5741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 100 ml lapte
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri ulei
  • 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini:

Aluatul l-am facut la masina de paine, programul de framantare + dospire.

Se rastoarna aluatul pe masa usor infainata si se imparte in 12 bilute. Fiecare bila de aluat se modeleaza sub forma de painita, dupa care le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam la dospit inca o jumatate de ora, cel putin.

Fiecare painita se cresteaza din loc in loc, apoi se unge cu galbenus desfacut cu putin lapte.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

madi_marin 1

01.03.2010, 17:26

ce frumusele si rumenele...

Rocsi 1

01.03.2010, 18:53

arata bine tare

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:47

cat de bine arata............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine rustica frantuzeasca