Panko - Pesmet in stil japonez

de Mitinita in Piine, 19 Apr 2011 | 8711 vizualizari

 

Snitelele de porc japoneze sunt trecute prin acest fel de pesmet si nu prin cel marunte cum se obisnuieste la noi.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • putina apa ptr inmuiat painea
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panko - Pesmet in stil japonez:

Se scot  2 felii de paine si se lasa pe masa din bucatarie sa se usuce putin cam 1-2 ore,dar depinde de painea pe care o folositi si de grosimea feliei. O felie gen toast nu dureaza mai mult de atat. Inainte de a pune painea la uscat sa taiati coaja.

Cand s-a uscat, se faramiteaza cu degetele pana obtineti firimituri. Acesta este panko,pesmetul japonez care se foloseste la tonkatsu, snitelul de porc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panko - Pesmet in stil japonez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de pesmet reteta delicioasa