Taiem carnea in cuburi potrivite de marime. Curatam si tocam ceapa fin. Curatam morcovul, il spalam si il dam pe razatoarea mare. In uleiul incins punem carnea si amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam mai intai ceapa, apoi morcovul si le lasam pana incep sa se inmoaie usor. Stingem cu apa calda cat sa acopere si sa depaseasca carnea si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate. Adaugam rosiile, pasta de ardei,boiaua, pipeul si foile de dafin si fierbem 15 minute. Intr-un castron batem cu o furculita ouale cu un praf de sare, apoi adaugam faina si omogenizam. Cu o lingurita vom lua din amestec si vom pune in oala. In momentul in care punem galustele sosul trebuie sa fie destul de subtire, pentru ca acestea sa aiba in ce fierbe. Daca sosul a scazut prea mult adaugam putina apa calda si sare dupa gust. Acoperim cu un capac si fierbem galustele 15 minute, iar in acest timp acestea vor absorbi lichidul si sosul va scadea. Amestecam usor din cand in cand in vas . Presaram patrunjel verde deasupra dupa ce am oprit focul.