Parjolute vegetariene de post (falafel)

de Ksenya in Mancaruri de post, 12 Ian 2014 | 17484 vizualizari

 

Aceasta reteta am testat-o aseara ,rezultatul e fenomenal si m-am gandit s-o postez aci.
Se pot face burger vegetarieni ,se pot servi cu sos Salsa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g naut
  • o legatura patrunjel
  • o lingura cu varf susan
  • 2 linguri suc lamaie
  • 1 ligurita chimen macinat
  • 1 lingurita turmenic
  • sare,piper dupa gust
  • 1 lingura faina
  • 4 catei usturoi
  • o ceapa rosie
  • o lingurita paprika (optional)
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjolute vegetariene de post (falafel):

Nautul il punem la inmuiat pentru 24 ore ,dupa care il scugem de apa, si-l punem in blender, adaugam toate  ingredientele si -l dam totul prin blender pana se formeaza o pasta ca in poza,daca vi se pare un pic uscata compozitia adaugati un pic de apa.La sfarsit adaugam susanul si amestecam

Se lasa 2 ore la rece,apoi se formeaza parjoalele si se prajesc la foc iute.

Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

se pot adauga si 2 oua in compozitie, eu am facut fara ele ,doar faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute vegetariene de post (falafel)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu spanac si rosii (de post)