Pasca cu smantana

de Catalinaflorea in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 4267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g smantana grasa
  • 10 linguri gris
  • 5 linguri faina(sau mai mult)
  • 150 g zahar
  • coaja de lamaie si portocala
  • 5 galbenusuri
  • esenta vanile
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri de zahar
  • 10-15 linguri faina
  • jumatate praf de copt
  • coaja de portocala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smantana:

Se amesteca bine smantana cu zahar, apoi se adauga galbenusurile, esenta si coaja de la fructe.

Se pune in ploaie grisul si faina si se amesteca bine.

Daca este prea lichida se mai pune faina.

Se pregateste baza amestecand laptele cu zahar pana se topeste, apoi se pune uleiul coaja si faina amestecata cu praful de copt.

Se pune baza in tava, iar peste se toarna smantana si se da la coptor (180) pana se coace si nu mai tremura smantana.Aproximativ o 45 minute-o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de capsuni