Pasca fara aluat reteta traditionala si delicioasa de Paste
Pentru masa de Paste iti oferim o reteta îmbietoare de Pasca fără aluat! Descoperă un desert tradițional reinterpretat, pregătit cu ingrediente simple și pasiune. Încântă-ți simțurile cu această reteta de pasca divină, ideală pentru a fi împărtășită cu cei dragi în timpul sărbătorilor pascale!
Cum se prepara Pasca fara aluat reteta traditionala si delicioasa de Paste
Intr-un vas am amestecat bine ouale cu zaharul, apoi am adaugat branza, vanilia, untul la temperatura camerei omogenizand foarte bine. Se adauga faina si grisul putin cate putin, incorporam smantana si la final stafidele.
Turnam compozitia intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina, dar si una de silicon si introducem la cuptor approx 50 min, pana ce se rumeneste bine.
Este delicioasa si foarte usor de preparat.
Pofta buna !
Pe langa aceasta reteta de pasca fara aluat, va mai oferim si cateva retete complementare, cum ar fi: Reteta de pasca cu branza si aluat de cozonac sau reteta de cozonac pufos! De asemenea, cum Pasca se pregateste de regula pentru masa de Paste, nu poate lipsi de langa ea, reteta de drob de miel sau drob de pui, dar si reteta de sarmale sau reteta de salata de boeuf!
Recomandam si pasca poloneza