Pasta de branza

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 6848 vizualizari

 

Pasta aceasta de branza are mare trecere la casa noastra. O mancam cu maaaare pofta, dimineata la micul dejun, la pranz sub forma de aperitiv, si ori de cate ori trecem pe langa bolul cu minunea asta care ne face ademenitor cu ochiul. E tare buna, si v-o recomand din suflet!

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaca
  • un galbenus
  • o lingurita de mustar
  • sare
  • ulei
  • o ceapa mica taiata marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza:

Se sareaza branza, se amesteca bine, si se lasa deoparte pana pregatim maioneza.

Galbenusul si mustarul se amesteca cu un praf de sare, dupa care se adauga ulei treptat, amestecandu-se incontinuu si in acelasi sens. Se adauga ulei pana se obtine o maioneza tare.

Se amesteca usor maioneza cu branza pana devine o pasta cremoasa.  La final se adauga ceapa taiata marunt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Cris2711 1

15.01.2012, 12:51

Camy you´re welcome

adry88 1

15.01.2012, 13:08

una iau si eu

mena29 1

16.01.2012, 11:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu ardei