Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone

de RuxyRux in Somon, 10 Mar 2017 | 7535 vizualizari

 

Foarte gustoasa, numai buna de intins pe paine!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton in ulei de masline
  • 250 gr mascarpone
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 file de somon afumat
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone:

In blender, se pun pe rand ingredientele, somonul ales de oase, tonul, zeama de lamaie, mustarul, mascarpone si se mixeaza.

Se potriveste gustul de sare si piper.

Se decoreaza cu busuioc proaspat, apoi se prepara tartinele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]