Paste aromate

de LUK in Mancaruri de post, 20 Ian 2011 | 4123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr paste
  • o lingura de ulei
  • 2 linguri de pesmet
  • o lingura de zahar(sau 2 daca vreti mai dulce)
  • sucul de la o jumatate de portocala
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste aromate:

 Pastele se fierb conform instructiuilor de pe pachet.Se scurg de apa.Intr-o craticioara punem uleiul,pesmetul si zaharul.Amestecam pana se omogenizeaza si se coloreaza pesmetul.Turnam pastele peste,amestecam de -3 ori.Oprim focul si punem sucul de portocala.Sunt bune atat reci cat si calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

LUK 1

21.01.2011, 15:13

Inteleg kamy..mult epersoane au arsuri de la nuca

LUK 1

21.01.2011, 15:14

Miti...o sa incerc si eu si cu stafide..ca nici struguri nu prea mananca..

LUK 1

21.01.2011, 15:14

Motane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si legume mexicane