Paste cu branza si cascaval la cuptor

de Crista_Luca in Paste, 4 Oct 2010 | 24409 vizualizari

 

o reteta simpla , si foarte buna ....

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste - eu am folosit melci ondulati
  • 500 ml lapte
  • 200 gr branza telemea
  • o lingura faina
  • putin unt, cam 20 - 30 gr
  • 100 gr cascaval
  • sare, piper
  • 4 catei usturoi , mai mici am avut eu
  • si am mai adaugat optional branza topita cu gust de smantana vreo 40 gr
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si cascaval la cuptor:

Se topeste untul intr-o craticioara, la care se adauga laptele si faina, si se amesteca incontinuu sa nu se formeze cocoloase.

Se razuieste branza telemea , se adauga usturoiul pisat , si branza topita, si se adauga in compozitia cu lapte. Se ameste pana ce devine un sos mai gros. Se adauga sare si piper dupa gust.

Pastele  se fierb conform instuctiunilor de pe pachet .

Cand sunt gata, intr-un bol de yena termorezitent, uns cu unt, se pun pastele si se adauga sosul . Se razuieste deasupra cu cascaval,si din loc in loc se pun bucatele de unt.

Se pune la cuptor pana se rumeste usor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Crista_Luca 1

05.10.2010, 10:25

postavaru ... la fel papa si tati al meu cu zahar

Crista_Luca 1

05.10.2010, 10:25

kami , incearca ..si-aopi asteptam impresii de la tine .....

eleny2010 1

30.10.2010, 01:36

am notat pe un carnetel reteta ta ..mi se pare usoara cat de cat...fata dekt altele...sper sa imi iasa si mie la fel ca la tine. o sa incerc cu usturoi ..k nu pot pune zahar din moment ce pun sare si piper o sa te anunt daca mi-a iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor