Paste cu branzeturi

de -Licurici- in Farfalle, 28 Mai 2018 | 3256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste farfalle;
  • 200 g branza de oaie;
  • 100 ml sana;
  • 2 oua;
  • 2 linguri smantana;
  • 120 g branza camembert;
  • parmezan;
  • piper;
  • 1 lingurita condimente pentru Paste de la Kotanyi.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branzeturi:

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Le-am lasat cu 2 min mai putin.

Ouale se amesteca cu piperul si condimentele pentru paste.

Branza de oaie se rade si se amesteca cu smantana, sana si ouale, apoi cu pastele.

Se pun intr-un vas termorezistent, branza camembert se rupe si se "strecoara" printre paste.

Se da la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20 min, apoi se scoate, se rade parmenzan pe deasupra si se mai lasa 20-25 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos si rulada de curcan