Paste cu crenvusti

de Bya Ralu in Penne, 2 Oct 2014 | 15006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ceapa rosie
  • 2 crenvusti de porc sau pui
  • 1 cana paste de tomate
  • 1 felie de cascaval hochland
  • ulei de masline
  • sare/piper alb/busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu crenvusti:

Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste,se adauga putina sare,se lasa sa fiarba timpul care scrie pe cutie.

Intr-o tigaie se pune ulei de masline,morcovii taiati feliute subtiri,si ceapa taiata solzisori.Se lasa cateva minute sa se caleasca,dupa care adaugam crenvustii taiati rondele si pasta de tomate.

Se lasa la fiert pana cand ceapa si morcovul s-au inmuita,daca este nevoie se adauga si putina apa.

Pastele se scurg de zeama si se adauga peste sosul format,si rupem cascavalul si il punem deasupra,punem si condimentele si lasam 5 minute pe foc.

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno, reteta delicioasa si super rapid de preparat