Paste cu muschiulet si busuioc

de mihaelar63 in Paste, 15 Feb 2012 | 4742 vizualizari

 

Daca gasiti pe undeva paste din acestea ,, trottole di semola '' nu ezitati sunt grozav de gustoase .
Bineinteles ca conteaza si cum le gatiti !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe albe
  • 2 cepe rosii
  • 2 kapia 
  • 2 fire busuioc verde
  • 1 muschiulet de porc[ aprox 800 gr]
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • paste fainoase  Trottole
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu muschiulet si busuioc:

Ceapa si kapia spalate si curatate le mixati cu robotul de bucatarie .

Intr-o cratita non-aderenta [ tefal ] prajiti in ulei muschiuletul  sarat  bucata intreaga pana se rumeneste  .Aceasta  operatiune va ajuta la pastrarea suculentei carnii in interior .

Adaugati pasta de ceapa si kapia , caliti impreuna 3-4 min . Adaugati apa cat sa acopere si fierbeti inabusit sub capac .Muschiuletul in general se fierbe repede [ max 30 min ] . In ultima parte a prepararii ridicati capacul si lasati sa scada lichidul [ prin evaporare ] pentru a forma un sos in care puneti busuiocul tocat .

Scoateti carnea , o lasati putin sa se tempereze [ o veti felia frumos  mai usor , ]putin mai rece .

 Serviti preparatul cald cu pastele fierte conform indicatiilor de pe ambalaj .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu muschiulet si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu carne si sos