Paste cu muschiulet si busuioc

de mihaelar63 in Paste, 15 Feb 2012 | 4945 vizualizari

 

Daca gasiti pe undeva paste din acestea ,, trottole di semola '' nu ezitati sunt grozav de gustoase .
Bineinteles ca conteaza si cum le gatiti !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe albe
  • 2 cepe rosii
  • 2 kapia 
  • 2 fire busuioc verde
  • 1 muschiulet de porc[ aprox 800 gr]
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • paste fainoase  Trottole
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu muschiulet si busuioc:

Ceapa si kapia spalate si curatate le mixati cu robotul de bucatarie .

Intr-o cratita non-aderenta [ tefal ] prajiti in ulei muschiuletul  sarat  bucata intreaga pana se rumeneste  .Aceasta  operatiune va ajuta la pastrarea suculentei carnii in interior .

Adaugati pasta de ceapa si kapia , caliti impreuna 3-4 min . Adaugati apa cat sa acopere si fierbeti inabusit sub capac .Muschiuletul in general se fierbe repede [ max 30 min ] . In ultima parte a prepararii ridicati capacul si lasati sa scada lichidul [ prin evaporare ] pentru a forma un sos in care puneti busuiocul tocat .

Scoateti carnea , o lasati putin sa se tempereze [ o veti felia frumos  mai usor , ]putin mai rece .

 Serviti preparatul cald cu pastele fierte conform indicatiilor de pe ambalaj .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu muschiulet si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]