Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci)

de Gagarin in Paste, 10 Mar 2014 | 7918 vizualizari

 

O noua reteta rapida dar delicioasa!!! Cremosul sos alb cu ciuperci ne aduce aminte de bucataria italiana.

 

INGREDIENTE

  • pene 350 g
  • ciuperci 220 g
  • ceapa 60 g
  • ulei 40 g
  • vegeta 5 g
  • patrunjel 1/2 leg
  • sos Bechamel 300 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci):

Punem penele la fiert in apa cu sare si putin ulei.

Intre timp calim ceapa maruntita pana devine sticlie(galbuie), dupa care adaugam ciupercile taiate si le calim pana se evapora apa din ele. Se ia de pe foc oala cu ciupercile calite si se adauga patrunjel maruntit si vegeta, se amesteca putin dupa care se adauga sosul Bechamel.

Se pun pastele stoarse in farfurii si peste sosul roma gata preparat. Am pus si un patrunjel de ornament.

 Video:  https://www.youtube.com/watch?v=bY3kGm8bK90

TIPS-URI

1

in loc de Bechamel se poate folosi Gran Cucina (un sos alb gata facut, care se gaseste in comert), eu asa am facut in video.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos Roma (alb cu ciuperci)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos pesto si bacon