Paste cu ton

de T I M E A in Farfalle, 30 Ian 2013 | 8237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 1 cutie ton bucati in ulei (185 gr)
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 lamaie mica
  • sare si piper
  • sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Scurgem de apa si le trecem sub un jet de apa rece.

Punem pastele intr-un vas si turnam peste ele tonul cu ulei cu tot si amestecam bine.

Adaugam apoi ceapa tocata marunt, sare si piper dupa gust, lamaia stoarsa si 1-2 lingurite sos de soia.

Amestecam toate si servim cald sau rece.

O mancare rapida si gustoasa pentru cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf