Pastrav cu legume

de tiby in Pastrav, 13 Apr 2014 | 8398 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si usor de preparat !

 

INGREDIENTE

  • 600 g pastrav proaspat (2 buc)
  • mix legume congelate
  • unt
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume:

Pastravul proaspat se eviscereaza, se curata de solzi si se spala bine sub jet de apa. Se lasa putin sa se scurga si apoi se tamponeaza cu un servet pentru a elimina tot surplusul de apa.

Se condimenteaza bine cu sare si piper.

In continuare avem nevoie de doua tigai.

In prima tigaie turnam putin ulei si punem pastravul la prajit pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

In cea de a doua tigaie punem la topit putin unt si apoi adaugam legumele congelate si le lasam pe foc pana scade apa rezultata in urma decongelarii, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Cand legumele si pestele sunt gata, se scot pe farfurie si se servesc calde.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate servi impreuna cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai