Pastrav cu legume

de tiby in Pastrav, 13 Apr 2014 | 8436 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si usor de preparat !

 

INGREDIENTE

  • 600 g pastrav proaspat (2 buc)
  • mix legume congelate
  • unt
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume:

Pastravul proaspat se eviscereaza, se curata de solzi si se spala bine sub jet de apa. Se lasa putin sa se scurga si apoi se tamponeaza cu un servet pentru a elimina tot surplusul de apa.

Se condimenteaza bine cu sare si piper.

In continuare avem nevoie de doua tigai.

In prima tigaie turnam putin ulei si punem pastravul la prajit pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

In cea de a doua tigaie punem la topit putin unt si apoi adaugam legumele congelate si le lasam pe foc pana scade apa rezultata in urma decongelarii, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Cand legumele si pestele sunt gata, se scot pe farfurie si se servesc calde.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate servi impreuna cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fileu de pastrav somonat cu garnitura de sfecla, mazare si chipsuri de pastarnac