Pastrav in crusta de malai

de ala_oancea in Pastrav, 21 Dec 2009 | 12712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pastrav
  • faina, malai
  • sare, piper
  • Mamaliga:
  • 1 cana malai
  • 1 litru de apa
  • sare
  • Sos de marar si usturoi:
  • 50 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 4 catei de usturoi
  • marar tocat
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in crusta de malai:

Se spala fileurile si se sterg cu un prosop de hartie. Se taie in bucati de trei degete de late, se dau prin faina, prin ouale batute si apoi prin malai. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

Pentru mamaliga, se pune apa la fiert, se adauga malaiul, se sareaza dupa gust si se amesteca mereu pana se ingroasa.

Pentru sos, se caleste in unt ustoroiul tocat, se adauga faina, se amesteca bine. Se toarna treptat laptele, amestecand mereu ca sa nu faca cocoloase. Se adauga mararul tocar, se condimenteaza.

Delicios !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Adinuta 1

21.12.2009, 14:42

Ala, bun pestele! dar ai si niste fotografii incredibile imi plac mult, iti fac pofta

ala_oancea 1

23.12.2009, 11:41

Va multumesc frumos ! Mie mi-a placut tare mult gustul pastravului. Cu siguranta am sa mai cumpar si am sa pregatesc ceva bun

marcelas 1

14.03.2010, 19:08

Minunat Ala! Asa cum numai tu stii sa prepari.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar