Pateu de casa

de Mitinita in Pui, 20 Feb 2011 | 6008 vizualizari

 

Nu mai cumpar in veci pateu din comert!!!

 

INGREDIENTE

  • 350 -400 gr de ficat de pui
  • 1 ceapa mare,taiata in patru
  • 1 cescuta de apa
  • 100 gr unt
  • ienihabar
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa:

 Se pune la fiert ficatul cu ceapa si apa. NU adaugati sare ca intareste ficatul prea tare.

Se fierb cam 20 de minute,se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.

Se adauga untul.

Se baga sarea si condimentele si se mixeaza cu un stick blender.



TIPS-URI

1

se pastreaza la frigider intr-o cutie inchisa ermetic

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]