Pateu de casa

de Mitinita in Pui, 20 Feb 2011 | 5898 vizualizari

 

Nu mai cumpar in veci pateu din comert!!!

 

INGREDIENTE

  • 350 -400 gr de ficat de pui
  • 1 ceapa mare,taiata in patru
  • 1 cescuta de apa
  • 100 gr unt
  • ienihabar
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa:

 Se pune la fiert ficatul cu ceapa si apa. NU adaugati sare ca intareste ficatul prea tare.

Se fierb cam 20 de minute,se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.

Se adauga untul.

Se baga sarea si condimentele si se mixeaza cu un stick blender.



TIPS-URI

1

se pastreaza la frigider intr-o cutie inchisa ermetic

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ficatei la cuptor