Pateuri cu carne

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2012 | 15264 vizualizari

 

Sunt foarte bune la gust.Din pacate nu prea mi-a iesit aspectul.Sunt prea mari,dar data viitoare cand o sa mai fac pateuri, promit ca o sa ma straduiesc sa iasa ceva mai mici.Am sa fac si poze mai multe.

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina( osanza,untura sau 250 ml ulei)
  • 250 ml lapte caldut
  • 2 oua
  • 1 cubulet de drojdie
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura pateuri: 
  • 1 kg carne tocata vita sau amestec
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina putina
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu carne:

Se amesteca ingredientele si se face un aluat care se lasa la dospit 35-40 minute, dupa care intr-un vas separat se pregateste umplutura.Dupa ce a crescut aluatul,se intinde o foaie pe masa de lucru,asezam umplutura si rulam.Taiem ruloul cam la fiecare 5 cm.Ungem tava cu ulei,o tapetam cu faina si asezam pateurile pe care le ungem cu ou.Dam la cuptorul preincalzit. Se servesc calde sau reci ca aperitiv sau ca mic dejun.

TIPS-URI

1

Carnea tocata se poate inlocui cu branza sau ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu carne