Penne cu sos alb si galbiori

de -tony- in Penne, 3 Sep 2013 | 5889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 1\2 ceapa
  • 1 morcov mic
  • 3-4 bucati galbiori
  • 1 felie prosciutto
  • 3 linguri smantana
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos alb si galbiori:

Pastele se pun la fiert in apa fiarta cu sare .Se lasa conform indicatiilor de pe pachet.Cand sunt gata le scurgem de apa.

Ceapa se curata de coaja,se sapala si se toaca marunt.Morcovu,dovlecelul se curata,se spala si se taie cuburi mici.

Galbiorii se spala ,se taie pe lung in 3-4 bucati.Prosciutto se taie pe lung fasii.

 Punem putin ulei intr-o tigaie si calim impreuna legumele impreuna cu prosciutto.

Cand s-au rumenit adaugam smantana .Potrivim de sare si piper ( atentie se face la faptul ca prosciutto e sarat !!! ).

Amestecam sosul cu pastele si servim fierbinti.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos alb si galbiori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]