Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2014 | 4014 vizualizari

COMENTARII (19)

Bunica 1

29.07.2014, 20:06

Place!

MotanLaOale 1

29.07.2014, 20:13

Lorra 1

29.07.2014, 20:14

Buna, bun, bun

Ela68 1

29.07.2014, 20:16

foarte bune

Merisor 1

29.07.2014, 20:16

Ce bunatate!

botcrina 1

29.07.2014, 20:22

Panacris 1

29.07.2014, 20:27

Mai mult mi-a luat să postez rețeta, decât prepararea în sine )

Constelatialeu 1

29.07.2014, 20:54

Anett 1

29.07.2014, 21:05

hmm super!

mihaelar63 1

29.07.2014, 21:12

Suna bine de tot Cat despre serpentine ...cred ca te-a prins un microb auto ))

babi5 1

29.07.2014, 21:17

:_bd

Rocsi 1

29.07.2014, 21:29

AnyCostescu 1

29.07.2014, 23:51

Hmmmmmm

Geanina87 1

30.07.2014, 06:45

Panacris 1

30.07.2014, 07:52

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătăraşi dragi!

anca_rm 1

30.07.2014, 08:13

mamaieelena 1

30.07.2014, 09:29

bun

Lavinia 1

30.07.2014, 14:37

foarte gustoase

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:21

Arata foarte bine si cred ca au fost foarte gustoase perisoarele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu piept de pui