Peste cu ceapa si lamaie

de Panacris in Peste, 2 Mar 2011 | 5996 vizualizari

 

Ideal pentru cina!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de peste in ulei (macrou, sardina, etc.)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu ceapa si lamaie:

Pestele din conserva se scurge de ulei. Se pune intr-o farfurie adanca au bol. Ceapa se curata si se taie felii subtiri. Se amesteca cu pestele. Lamaia se spala si se stoarce. Zeama obtinuta se pune in amestecul de peste si ceapa. Se amesteca usor si se serveste cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu ceapa si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de peste alb si somon, pe frunze verzi de spanac