Peste in mantie

de nico15 in Pastrav, 1 Sep 2011 | 4485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 fileuri de pastrav
  • 1 rosie galbena
  • 1 rosie
  • 2-3 fire ceapa verde
  • sare, piper
  • ulei
  • 2-4 anchoise
  • 3 rondele de ananas(taiate in ½)
  • 1 lamaie
  • 1 mar
  • reductie acetto balsamico
  • boia
  • ½ ceasca de vin alb sec
  • cimbru  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in mantie:

Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare se va face ca un pat de cartofi se sareaza si se ung cu ulei, se taie marint si rodiile decat pulpa fara seminte si coaja, precum si ceapa verde, se amesteca bine, se sareaza si pipereaza si se adauga si cimbru. Se fac paturi pe care se adauga fileurile de peste. Peste acesta vom aseza rondelele de ananas si fileurile de anchoise, mai ataugam ceapa verde si boia de ardei(iute sau dulce dupa preferinta.

Saram dar cu precautie deoarece anchoise este deja sarat. Taiem un mar in felii subtiri si il punem in tava, taiem o lamaie in jumatate si o adaugam si pe ea in tava storcand un pic de zeama pe peste. Dam la cuptor 10 minute dupa care scoatem pestele si adaugam pe fiecare file vinul alb, continuand inca 15 minute sa lasam la foc potrivit.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in mantie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos de iaurt