Peste in mantie

de nico15 in Pastrav, 1 Sep 2011 | 4365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 fileuri de pastrav
  • 1 rosie galbena
  • 1 rosie
  • 2-3 fire ceapa verde
  • sare, piper
  • ulei
  • 2-4 anchoise
  • 3 rondele de ananas(taiate in ½)
  • 1 lamaie
  • 1 mar
  • reductie acetto balsamico
  • boia
  • ½ ceasca de vin alb sec
  • cimbru  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in mantie:

Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare se va face ca un pat de cartofi se sareaza si se ung cu ulei, se taie marint si rodiile decat pulpa fara seminte si coaja, precum si ceapa verde, se amesteca bine, se sareaza si pipereaza si se adauga si cimbru. Se fac paturi pe care se adauga fileurile de peste. Peste acesta vom aseza rondelele de ananas si fileurile de anchoise, mai ataugam ceapa verde si boia de ardei(iute sau dulce dupa preferinta.

Saram dar cu precautie deoarece anchoise este deja sarat. Taiem un mar in felii subtiri si il punem in tava, taiem o lamaie in jumatate si o adaugam si pe ea in tava storcand un pic de zeama pe peste. Dam la cuptor 10 minute dupa care scoatem pestele si adaugam pe fiecare file vinul alb, continuand inca 15 minute sa lasam la foc potrivit.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in mantie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pane