Peste pane

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 15 Sep 2013 | 6767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de peste file (eu am avut novac si crap)
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 200 gr faina alba
  • 300 gr malai
  • 2 oua mari
  • sare
  • pentru servire, optional: sos de usturoi (o capatana de usturoi, 3 linguri cu smantana, o lingura cu ulei, sare si marar dupa gust)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Oaule batute le amestecam cu cascavalul ras si cu sarea dupa gust. Trecem pestele prin faina alba, apoi prin amestecul de ou si cascaval si la final, prin malai. Il prajim la foc potrivit pana devine auriu. Il servim cald cu sos de usturoi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Malaiul poate fi inlocuit, cu succes, cu pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde