Peste pane

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 15 Sep 2013 | 7182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de peste file (eu am avut novac si crap)
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 200 gr faina alba
  • 300 gr malai
  • 2 oua mari
  • sare
  • pentru servire, optional: sos de usturoi (o capatana de usturoi, 3 linguri cu smantana, o lingura cu ulei, sare si marar dupa gust)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Oaule batute le amestecam cu cascavalul ras si cu sarea dupa gust. Trecem pestele prin faina alba, apoi prin amestecul de ou si cascaval si la final, prin malai. Il prajim la foc potrivit pana devine auriu. Il servim cald cu sos de usturoi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Malaiul poate fi inlocuit, cu succes, cu pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde