Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur in Porc, 4 Ian 2025 | 1804 vizualizari

COMENTARII (10)

RODIMUR 1

04.01.2025, 19:09

MotanLaOale 1

05.01.2025, 02:40

vasimur 1

05.01.2025, 10:34

Mulțumesc!

oanapl 1

05.01.2025, 19:58

Interesantă rețeta!

miki_a 1

05.01.2025, 21:17

Interesantă rețeta! Să vii să ne aduci și rezultatul final!

mihaelar63 1

06.01.2025, 02:58

Rocsi 1

06.01.2025, 19:38

Chiar pare tare faina reteta! Sigur ca iesi ceva tare bun!

vasimur 1

06.01.2025, 20:22

Mulțumesc tuturor!

Catalina L 1

06.01.2025, 20:23

buna ideea de conservare

vasimur 1

07.01.2025, 09:11

Mulțumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porchetta cu salvie si cascaval