Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican

de Andra_Constantinescu in Pui, 19 Mar 2017 | 7294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g piept de pui
  • 150 ml ulei
  • 2 cepe
  • 1 kg ciuperci champignon
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • putin busuioc uscat
  • 300 g amestec de legume mexicane congelate
  • 1 legatura de marar
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican:

Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, se caleste intr-un wok cu ulei, dupa care se da deoparte.

Ceapa se curata de foi, se spala, se taie julienne si se caleste in uleiul ramas de la pieptul de pui.

Ciupercile se spala, se feliaza si se adauga peste ceapa impreuna cu putina sare, putin piper negru macinat si putin busuioc uscat. Dupa ce ciupercile isi lasa putina zeama, se adauga carnea si legumele mexicane si se fierb la foc mic, acoperite cu un capac. La final, se adauga mararul spalat si tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui si legume