Piept de pui cu legume

de -Licurici- in Pui, 12 Mai 2020 | 3624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui;
  • 1 ardei capia;
  • 1 ardie gras;
  • sparanghel;
  • rosii cherry;
  • zeama de lamaie;
  • ulei de masline;
  • 1 lingura miere;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume:

Pieptul de pui (taiat cubulete) se amesteca cu zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper si miere, apoi se lasa la marinat cel putin o jumatate de ora.

Pieptul de pui, inclusiv sosul in care a fost marinat, se baga la cuptor 20min, la 180 grade.

Legumele se spala, apoi se lasa la uscat.

Ardeii, sparanghelul si rosiile cherry se ung cu un amestec din uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper.

Legumele se asaza intr-un vas termorezistent, impreuna cu pieptul de pui si se mai baga la cuptor, pana legumele sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]