Piept de pui la gratar

de alyss in Pui, 24 Mar 2013 | 6256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare de piept
  • 7 catei usturoi
  • piper
  • vegeta
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul se spala bine, se feliaza, se adauga pe rand piperul, vegeta si usturoiul bine pisat, apoi se amesteca totul, dupa care se lasa minim 20 minute pt a se imprima aromele.

Incalzim bine cratita (grillul) punem 2 linguri de ulei de masline, apoi aranjam feliile de piept, intorcandu-le in functie de cum se fac de repede pe o parte si  pe cealalta. Apoi pieptul nostru delicios de aromat datorita usturoiului poate fi servit alaturi de o salata sau orice altceva dorim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

gaby_gabytza 1

24.03.2013, 21:39

buuun tare asta imi aduce aminte de fripturile de vara

MotanLaOale 1

24.03.2013, 23:04

alyss 1

25.03.2013, 13:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]