Piept de pui la grill cu branzeturi

de Rocsi in Pui, 14 Mai 2015 | 4204 vizualizari

 

Un preparat atat de simplu, gata in maxim 20 de minute, foarte satios si gustos. Se poate servi simplu, cu ganitura, salata, muraturi, un sos de smantana si verdeturi, etc...Hai sa avem pofta!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 felie cascaval
  • 1 felie mozzarella
  • 1 lingura parmezan ras
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la grill cu branzeturi:

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servetel. Il taiem pe jumatate astfel incat sa il subtiem, dar nu il taiem pana in capat. Dupa ce l-am subtiat, il batem usor cu un ciocan de snitele, apoi il condimentam cu sare, piper, boia dulce si busuioc pe ambele parti. Cascavalul si mozzarella le facem cubulete.

Le punem pe jumatate din piept de pui, presaram si parmezanul. Venim cu cealalta jumatate peste branzeturi, presam bine cu mana, obtinand un portofel. Daca nu se prinde bine, puneti 1-2 scobitori.

Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei. Punem puiul, il rumenim la foc mediu, insa il acoeprim cu un capac, cate 1 minut pentru fiecare parte, pentru a se patrunde bine. Se serveste cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la grill cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma