Piept de pui umplut

de Rahela Velicu in Pui, 26 Oct 2016 | 10606 vizualizari

 

Pui gustos cu bacon si cascaval care se pregateste foarte usor si se poate folosi  chiar si umplutura cu legume sau cu orice doriti voi. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/piept-de-pui-umplut/

 

INGREDIENTE

  • 4 buc. piept de pui
  • bacon feliat
  • cascaval feliat
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • busuioc
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Mai intai desfacem fiecare piept de pui si il batem bine ca pentru snitele. Adauagam cate 1 felie de cascaval si cate una de bacon peste fiecare bucata de piept, presaram sare, piper si patrunjel tocat si rulam.

Dupa ce formam toate rulourile presaram deasupra patrunjel tocat, piper, busuioc si oregano.

Incingem uleiul si punem cate 2 rulouri si le lasam 5- 6 min. pe fiecare parte.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice condimente doriti.

2

Ies gustoase si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]