Piftie de pui

de Mihaela11_jo in Pui, 31 Ian 2012 | 4310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pui mari  
  • 2 l apa  
  • 1 ceapa mare taiata in sferturi  
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat  
  • 1 lingurita de sare (sau dupa gust)  
  • 1/2 cub de Maggi Bouillon
  • 6-7 catei de usturoi taiat marunt  
  • 3-4 morcovi

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de pui:

Se pune apa cu sare, la fiert, intr-o cratita de fiert sub-presiune si se adauga puii taiati in sferturi si piperul.

Se fierb o ora.

Se scoate carnea si se desface de pe os; se pune in farfuriile in care vrem sa servim piftia.

In supa de pui, se adauga ½ cub de magi si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Se toarna peste carne si se pune la frigider sa se inchege.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de pui" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Piftie de pui