Pilaf

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2013 | 3369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez
  • delikat
  • supa de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf:

Am spalat orezul, apoi intr-o cratita cu putin ulei am adaugat orezul si delikat in care am amestecat continuu cateva minute pentru a nu se prinde. Eu astazi am gatit si supa de pui de tara cu galuste si de aceea am avut supa de pui. Acoperim orezul cu supa , chiar sa fie cratita aproape plina, mai amestecam putin ca sa se uniformizeze, dupa care introducem cratita cu pilaf la cuptor. In 30 minute pilaful este gata de servit alaturi de cateva muraturi delicioase.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci