Pilaf colorat

de Laly in Mancaruri de post, 8 Iun 2010 | 5973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr orez cu bob rotund
  • 1 aredei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 300 gr ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • verdeata proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf colorat:

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul.

Se caleste morcovul,se adauga ceapa,ardeiul,rosiile si la sfarsit ciupercile.

Orezul spalat bine se adauga peste legume.Se adauga apa cat sa le acopere.Se lasa sa fiarba la foc mic,eventual se baga la cuptor la foc mic.

Cand este aproape gata se adauga sare si piper.

Se serveste cu verdeata proaspata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf colorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adinaciosescu 1

08.07.2010, 00:18

a...si telina...la mine nu lipseste din aproape nici o mancare...si nici macar n-o folosesc pe post de medicament

Laly 1

08.07.2010, 00:21

Adina este pacat sa nu profitam de legume acum in periada asta.

adinaciosescu 1

08.07.2010, 00:43

si inca din plin.Nici iarna nu ma las fara,dar astea de la mine din gradina au alta savoare decat cele de la supermarket.Ale mele sunt 100 % naturale,fara pic de ingrasamant sau ierbicide .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu dovleac