Pilaf cu aripioare ca la mama acasa

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2010 | 12330 vizualizari

 

sotul meu ma innebuneste sa-i fac pilaf ca la mama acasa, adica pilaf din care sa iasa uleiul la suprafata, asa ca am executat pofta sotului meu

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti de orez
  • o ceapa
  • un morcov
  • 6 aripioare
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei mai multisor :D
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu aripioare ca la mama acasa:

Spalam aripioarele bine si le punem la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert le scoatem si le prajim putin in ulei pana se rumenesc frumos pe ambele parti

Le scoatem si de aici si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt si morcovul taiat cubulete, dupa care punem si orezul pe care l-am spalat in cateva ape si-l calim usor si pe el. Punem din supa in care au fiert aripioarele si lasam sa fiarba, completam din cand in cand cu supa daca mai este nevoie, condimentam cu sare si piper si la sfarsit asezonam cu marar tocat fin.

Servim alaturi de aripioare si de o salata de cruditati.

TIPS-URI

1

aripioarele se pot prajii direct, fara a se mai fierbe, iar supa o facem dintr-un cub maggi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu aripioare ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos Worcester si orez cu legume