Pilaf cu carnati afumati

de Lau in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2017 | 7830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 600 ml supa de pui
  • 300 g suc de rosii(facut in casa)
  • 250 g carnati
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • condimente pentru paella
  • 1 ardei iute uscat
  • 2 foi de dafin
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnati afumati:

Intr-o cratita, adaugam 2 linguri ulei de masline, 3 linguri apa, carnatii taiati bucati si ceapa tocata marunt; prajim cca. 2-3 min cat sa lase carnatii putina grasime.

Adaugam condimentele, coaja de lamaie data prin razatoarea mica, sucul de rosii, amestecam, apoi adaugam orezul, lasam sa se caleasca cca. 2-3 minute, dupa care adaugam supa de pui, foile de dafin, ardeiul tocat.

Se lasa sa fiarba, amestecand ocazional. Cand este fiert orezul, oprim focul si acoperim oala cu capac, lasam cca. 5-10 min.

Servim cu patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf taranesc la cuptor