Ceva simplu de preparat,dar bun,parerea mea...
Pieptul de pui se spala si se taie bucati mai mari.
ceapa se curata,o spalam si o tocam maruntel.
morcovul il radem,il spalam si il taiem rondele.
intr-o tigaie punem putin ulei la incins.
adugam bucatile de carne ,pe care le rumenim cam 1 minut.
apoi punem 1 cana si jumatate apa si il lasam sa fiarba cam 5 minute.
impreuna cu pieptul de pui la fiert punem si ceapa si morcovul.
orezul il spalam bine in 2-3 ape calde.
dupa cele 10 minute adaugam orezul.
saram si piperam dupa gust.
lasam sa fiarba bine de tot.
invartim mai des,pentru a nu se prinde de tigaie.
daca mai trebuie apa mai adaugati,dar neaparat sa fie fierbinte.
spre sfarsit adaugam sucul de rosii,dupa gustul nostru.
mai dam 2-3 clocote si inchidem ochiul aragazului.
portionam in farfurii,iar deasupra punem patrunjel verde tocat.
serviti cu niste muraturi!!!