Pilaf cu pui si spanac

de alilianaa in Pui, 16 Apr 2015 | 3310 vizualizari

 

Pilaf = aparat multicooker. :)

 

INGREDIENTE

  • spanac pregatit ( pret de un bol potrivit)
  • un piept de pui
  • un morcov
  • o ceapa
  • 5 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare, piper dupa gust
  • orez -2 cesti
  • o legatura de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui si spanac:

Intai de toate se pregateste pieptul de pui.

Se spala, se pune la scurs si se taie fasii subtiri. Se trage la tigaie inainte ( cum am optat eu) sau chiar in vasul multicooker-ului. Deci, in vasul aparatului se pune ulei la incins si se selecteaza din meniu functia fry a aparatului.

Cand s-a incins, se adauga morcovul, ceapa verde si ceapa alba taiate. Se lasa sa se inmoaie pret de 2-3 minute. Se adauga pieptul de pui si orezul. Se amesteca. Apoi, se adauga spanacul si apa.

Potrivim de sare si piper. Sectam functia pilaf.

La final adaugam patrunjel verde tocat.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (16)

Valclaudia 1

16.04.2015, 22:43

pe gustul familiei mele

anca_rm 1

17.04.2015, 08:23

super , arata delicios

mirela0911 1

18.04.2015, 15:12

Bun pilaf!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]