Pilaf de conopida

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2013 | 7531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 1 lingura cu varf ardei kapia macinat de la borcan
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita marar
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de conopida:

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei.Se da deoparte.

Conopida se desface buchetele si se spala.Florile de conopida se taie marunt cu cutitul iar tulpinile se toaca cu robotul cu cutitul in forma de S.

Se pune conopida peste ceapa ,se adauga ardeiul,mararul,se potriveste de sare si piper si se pune o ceasca cu apa(100 ml).

Se acopera cu capacul si se da la inabusit la foc mic,amastecand din cand in cand,pana este facuta conopida.La nevoie se mai adauga apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcinte întoarse, cu roșii și burrata - Gustarea rapidă și delicioasă