Pilaf de urzici

de susu in Mancaruri de post, 22 Iun 2012 | 10482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 gramezi de urzici (1 castron foarte mare)
  • 1 cana de orez
  • 2 cepe
  • catei de usturoi
  • curry
  • boia
  • 3 cani zeama de urzici
  • ulei de masline
  • sunculita facultativ
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de urzici:

Urzicile se curata de codite dupa care se spala in multe ape pana cand apa ramene curata lundu-le cu mana din apa si nu strecurandu-le pentru a ramane nisipul la fund. Se pun intr-o oala cu apa sa dea in cateva clocote si daca doriti se trec apoi prin apa cu gheata pentru ca urzicile sa ramana verzi. Se caleste ceapa tocata si usturoiul zdrobit, se adauga orezul si apoi urzicile tocate. Punem si condimente si adaugam zeama de la urzicile fierte. Lasam sa se umfle orezul si putem da la cuptor sa scada. Este bun atat cald cat si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de urzici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

22.06.2012, 23:47

Sim0na 1

23.06.2012, 23:19

Off.. unde mai gasesc eu urzici acum?! Delicioasa combinatia

jolygina 1

20.08.2012, 22:25

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin la cuptor