Pilaf de urzici

de susu in Mancaruri de post, 22 Iun 2012 | 10780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 gramezi de urzici (1 castron foarte mare)
  • 1 cana de orez
  • 2 cepe
  • catei de usturoi
  • curry
  • boia
  • 3 cani zeama de urzici
  • ulei de masline
  • sunculita facultativ
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de urzici:

Urzicile se curata de codite dupa care se spala in multe ape pana cand apa ramene curata lundu-le cu mana din apa si nu strecurandu-le pentru a ramane nisipul la fund. Se pun intr-o oala cu apa sa dea in cateva clocote si daca doriti se trec apoi prin apa cu gheata pentru ca urzicile sa ramana verzi. Se caleste ceapa tocata si usturoiul zdrobit, se adauga orezul si apoi urzicile tocate. Punem si condimente si adaugam zeama de la urzicile fierte. Lasam sa se umfle orezul si putem da la cuptor sa scada. Este bun atat cald cat si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de urzici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

22.06.2012, 23:47

Sim0na 1

23.06.2012, 23:19

Off.. unde mai gasesc eu urzici acum?! Delicioasa combinatia

jolygina 1

20.08.2012, 22:25

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]