Pilaf taranesc

de Julie in Pui, 8 Aug 2010 | 17123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • piper
  • sare, delikat
  • carne de pasare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf taranesc:

Orezul se alege,se spala si se lasa la inmuiat in apa.
Carnea de pasare se pune la fiert in apa cu sare.  Se spumeaza.

Se curata ceapa si morcovul si se adauga intregi peste carne.

Dupa ce este fiarta ,carnea se scoate,iar supa rezultata se strecoara.

In trei parti de supa se adauga o parte orez, cateva boabe de piper,sare, delikat.  Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand rar.

Carnea de pasare se rumeneste 2-3 minute in putin ulei si se serveste alaturi de pilaf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf taranesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (22)

Julie 1

08.08.2010, 21:52

Medi, nu stiu cine ar putea fi! Iti dau o portie mare daca afli tu!

Julie 1

08.08.2010, 21:54

Rocsi, multumesc! Nadina, nu mai poti? Hai ca mai merge o portie mica...uite ne da Laly castraveti ! Laly, hai te astept si pe tine! cu castraveti sau fara

miky23 1

10.01.2014, 17:53

de cat orez este nevoie nu este specificat iar cu cealalta parte orez si cealalta parte supa ce se face?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciocanele la cuptor