Pizza

de La Ancuta in Pizza, 21 Sep 2010 | 3914 vizualizari

 

Blatul by Oana, sosul by Miha si toppingul din categoria "ce gasim prin frigider". Multumesc fetelor.

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 325 g faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 plic de drojdiuta uscata (7 g)
  • 1 lingura rasa de sare
  • 250 ml lapte rece
  • Sosul:
  • 2- 3 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • sare
  • Topping:
  • ceapa
  • ardei rosu
  • 1 borcan ciuperci
  • carnati de Plescoi
  • sunca
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Blat: Se face aluatul amestecand toate ingredientele. La nevoie se mai adauga putina faina. Aluatul nu trebuie sa se lipeasca de mana.

Se unge o tava cu ulei si se intinde aluatul cu mana. Eu am ridicat putin si pe marginea tavii si am umplut marginea cu cascaval ras, apoi am indoit marginea. Se da la frigider 30 de minute.

Sosul de rosii: Se decojesc rosile si se baga in blender impreuna cu usturoiul. Se adauga sare si oregano.

Se intinde sosul peste blatul de pizza apoi se pune ceapa taiata marunt, ardeiul taiat felii, carnatul si sunca taiata, ciupercile si la final se presara cu cascaval ras.

Se coace in cuptorul incins pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]