Pizza cu ansoa

de dantes in Pizza, 10 Oct 2013 | 6234 vizualizari

 

O combinatie foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 30 ml ulei
  • 250 ml apa calda
  • 15 g drojdie
  • Ketchup-UNIVER
  • 200 g cascaval
  • 100 g ansoa
  • 200 g masline
  • 1 ceapa rosie
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ansoa:

Se pun intr-un vas faina, drojdia dizolvata, sare si apa si se framanta. La sfarsit se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit 30 minute.

Cand a dospit intindem coca cu sucitorul si o asezam intr-o tava tapetata. Deasupra punem Kerchup-Univer, ceapa taiata julien, cascavalul, ansoa si maslinele. Introducem tava la cuptor circa 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ansoa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza fara framantare