Pizzaiola alla callabresse

de Bya Ralu in Vita, 13 Iun 2013 | 3740 vizualizari

 

Este o reteta luata de pe tv paprika de la bucatarul Antonio parca:))) e foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 2 felii antricot de vita
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de capere
  • unt
  • ulei de masline
  • 5- ml vin rose
  • 1 cutie de rosii decojite
  • sare,piper/curcuma
  • oregano/busuiocc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzaiola alla callabresse:

Se pun untul si uleiul de masline intr-o tigaie, impreuna cu usturoiul si ceapa tocate marunt. Se pune putin vin rose, se pune carnea condimentata  si restul de vin se pune deasupra carnii.

Se prajeste pe ambele parti, se adauga rosiile decojite pasate la robotul de bucatarie, caperele, oregano si putin busuioc.

Se lasa la foc mic sa fiarba,se acopera cu un capac.

TIPS-URI

1

Se adauga si masline(10 buc) optional.

2

Se orneaza cu frunze de patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzaiola alla callabresse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

14.06.2013, 11:48

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:10

TRebuie sa fie delicioase

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:05

sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel sote cu vin alb