Placinta cu branza si cascaval

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2014 | 4428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat pt foietaj(o jumatate pachet)
  • 300 gr branza (nu foarte sarata si mai moale)
  • cascaval ras(o felie groasa de un deget)
  • 1 ou+1 galbenus pt uns.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si cascaval:

Dezghetam aluatul. Il intindem cu ajutorul facaletului.Decupam dreptunghiuri.Adaugam umplutura formata din branza maruntita(eu am facut-o cu mana) amestecata cu oul.Deasupra punem cascaval ras. Branza se pune pe jumatate din dreptunghi. Tragem deasupra partea care nu are branza si lipim marginile. Ungem cu galbenus de ou si dam la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute pana se rumenesc.Tava trebuie sa fie unsa cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta intinsa, cu branza