Placinta cu ciuperci

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Apr 2010 | 6458 vizualizari

 

rapida si buna

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi pt placinta bella
  • 300 de gr ciuperci proaspete
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare
  • pier
  • 3 linguri mari de smantana
  • 1 ou
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ciuperci:

Se lasa foile sa se dezghete la temperatura camerei, facem umplutura astfel:

Calim ceapa in putin ulei de masline, dupa care punem si ciupercile taiate marunt si le lasam pana se inmoaie si scade apa pe care si-o lasa ele, luam vasul de pe fos si lasam sa se racoreasca, dupa ce s-a racorit adaugam samantana si omegenizam bine compozitia.

Intre timp pregatim foile:

Ungem tava cu ulei si punem prima foaie ( se umbla cu f mare grija pt k sunt f frgile), dupa care ungem fiecare foaie in parte cu putin ulei si la fiecare 3 foi punem umplutura, iar deasupra ungem cu oul,  se da la cuptor cca 30 de min, dupa ce ati scos tava din cuptor stopiti cu putina apa si acoperiti cu un prosop ca 15-20 min, pt a se inmuia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (6)

nadina73 1

24.04.2010, 15:24

nu pot sda furucil inca.mai tarziu cand apar revin dana

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 18:45

merge tare greu azi site-ul, am postat la 6 de dim retetele si nici acum nu au aparut la retete noi

Rocsi 1

24.04.2010, 19:45

ce imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice