Placinta napoletana

de ianculubita in Paste, 19 Oct 2015 | 4117 vizualizari

 

Este un preparat foarte gustos care poate fi servit si drept aperitiv la diferite ocazii

 

INGREDIENTE

  • 4foi de placinta
  • 1punga cu paste scurte
  • 500g carne tocata de curcan
  • 1lingurita maghiran
  • 2oua
  • 150g parmezan ras
  • 1cana cu sos picant de rosii
  • 2linguri ulei de masline
  • 50g unt
  • sare,piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta napoletana:

Se tapeteaza o tava unsa cu unt cu foile de placinta,iar restul de unt se taie deasupra foilor;se rastoarna pastele fierte,se intind uniform,se acopera cu carnea tocata amestecata cu sare,piper,se presara maghiranul peste carne,apoi ouale batute,sosul de rosii,parmezanul,verdeata tocata marunt iar la final se stropeste cu ulei de masline;se lasa la cuptor 30min pana se rumeneste apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta napoletana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi facuti in casa cu sos alb cu praz si ciuperci brune