Platou taranesc

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 18439 vizualizari

 

bunatati de ziua sotului!

 

INGREDIENTE

  • pestisori uscati afumati
  • branzeturi
  • sunculita
  • ceapa rosie
  • ridichii
  • carnati proaspeti subtiri
  • ciuperci
  • usturoi
  • crema de branza cu unt si verdeata
  • ardei verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou taranesc:

Carnatii proaspeti se ia cate o bucata si se incovoaie ca o acadea pe un bat de bambus de frigaruie.Se prajesc asa pe o tigaie de teflon fara ulei.

Crema de branza: se razuieste branza si se amesteca cu unt si verdeturi tocate fin. Se servesc cu ridichii si ardei verde alaturi.

Ciupercile se taie jumatati si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei, se da un praf de sare si piper si se amesteca cu 3 graunti de usturoi zdrobit.Se servesc alaturi de carnatii acadele infipti in cepe rosii.

Separat servim si un castronel cu slata de vinete coapte cu maioneza si ceapa rosie.

Sunculita se taie bucatele mici , branza felii groase.

Se servesc pe un platou de lemn scobit.

Pofta mare !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini pizza fara blat