Pollo alla diavola

de vero_closca in Pui, 28 Mar 2010 | 9527 vizualizari

 

o reteta din Italia,delicioasa si foarte usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 500-600g piept de pui dezosat
  • un ardei gras de culoare rosie,
  • un ardei gras de culoare verde
  • un ardei gras de culoare galben
  • 1-2 ardei iuti(depinde de cat de picant iti place)
  • 50ml ulei de masline
  • sare,
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla diavola:

Pieptul il tai in feliute de 1cm,ardeii grasi se taie julien iar cel iute in feliute.In uleiul fierbinte se rumenesc bucatelele de pui condimentate inainte cu sare si piper,apoi se adauga ardeii grasi si dupa cateva minute cel picant.Cand s-au inmuiat putin ardeii si carnea poti sa ii servesti.e o reteta usoara si gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla diavola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piept de pui