Pollo alla Valdostana

de irena in Pui, 20 Feb 2012 | 5031 vizualizari

 

Pui Valdostana.

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui,
  • 4 felii sunca Parma sau sunca presata,
  • 4 felii mozarella,
  • 2 rosii mici tip cherry,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 2-3 linguri faina,
  • 100 gr unt,
  • 75 ml vin alb.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla Valdostana:

Se condimenteaza bucatile de piept pui cu sare,piper,cimbru se trec prin faina,se scutura excesul de faina si se prajesc cate 5 min pe fiecare parte in untul topit.Se aseaza bucatile de piept pui ,peste care asez cate o felie de sunca,una de mozarella si 1/2 rosie,intr un vas termorezistent .Se coc la cuptor la 200 C,timp 5 - 7 min.

Intre timp, in tigaia in care am prajit pieptul pui ,se toarna vinul peste untul ramas si se lasa la fiert 5-7  min.Acest sos il torn peste pieptul de pui,dupa ce l-am scos din cuptor.

Preparatul se serveste cu ciuperci sotate si cu salata de castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla Valdostana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Valdostana de pui cu risotto